Μπισκότα με μαρμελάδα χωρίς αλεύρι και χωρίς ζάχαρη για τις γιορτές αλλά και για όλο το χρόνο.
Είναι τόσο θρεπτικά αυτά τα μπισκότα και τα ζουζούνια σας θα τα αγαπήσουν.
Η Λυδία που βλέπεις το χεράκι της στη φωτό αποφάσισε πως τα αγαπημένα της είναι με το φυστικοβούτυρο.
Μπισκότα αμυγδάλου με μαρμελάδα
Cooking time
15
minutesIngredients
200 γρ αλεύρι αμυγδάλου(πούδρα όχι στο μουλτι)
70 γρ μέλι
2 αυγά
10 γρ ελαιόλαδο
Βανίλια αν θες
Μαρμελάδα ή φυστικοβούτυρο
Directions
- Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά
Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι όταν πια δεν μπορούμε να ανακατέψουμε με το πιρούνι ζυμώνουμε λίγο με το χέρι να ενωθούν όλα τα υλικά μας (η ζύμη κολλάει λίγο)
Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί
Στη συνέχεια με το δάχτυλο μας ή με ένα κουτάλι κάνουμε μια λακουβιτσα στη μπαλίτσα μας και βάζουμε τη μαρμελάδα ή το φυστικοβουτυρο μας
Ψήνουμε στους 190 c προθερμασμένο φούρνο για 12-15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα στις άκρες
Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε μια σχάρα 5-10 λεπτά να κρυώσουν
Βγαίνουν περίπου 20 μπισκότα