Μπισκότα αμυγδάλου με μαρμελάδα⁣⁣

Μπισκότα με μαρμελάδα χωρίς αλεύρι και χωρίς ζάχαρη για τις γιορτές αλλά και για όλο το χρόνο.⁣⁣


Είναι τόσο θρεπτικά αυτά τα μπισκότα και τα ζουζούνια σας θα τα αγαπήσουν.


Η Λυδία που βλέπεις το χεράκι της στη φωτό αποφάσισε πως τα αγαπημένα της είναι με το φυστικοβούτυρο.

Μπισκότα αμυγδάλου με μαρμελάδα⁣⁣

Recipe by Δέσποινα Καρατζογιάννη
Cooking time

15

minutes

Ingredients

  • 200 γρ αλεύρι αμυγδάλου(πούδρα όχι στο μουλτι) ⁣⁣

  • 70 γρ μέλι ⁣⁣

  • 2 αυγά ⁣⁣

  • 10 γρ ελαιόλαδο ⁣⁣

  • Βανίλια αν θες⁣⁣

  • Μαρμελάδα ή φυστικοβούτυρο ⁣⁣

  • ⁣⁣

Directions

  • Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά⁣⁣
    Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι όταν πια δεν μπορούμε να ανακατέψουμε με το πιρούνι ζυμώνουμε λίγο με το χέρι να ενωθούν όλα τα υλικά μας (η ζύμη κολλάει λίγο)⁣⁣
    Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί ⁣⁣
    Στη συνέχεια με το δάχτυλο μας ή με ένα κουτάλι κάνουμε μια λακουβιτσα στη μπαλίτσα μας και βάζουμε τη μαρμελάδα ή το φυστικοβουτυρο μας ⁣⁣
    Ψήνουμε στους 190 c προθερμασμένο φούρνο για 12-15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα στις άκρες ⁣⁣
    Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε μια σχάρα 5-10 λεπτά να κρυώσουν ⁣⁣
    Βγαίνουν περίπου 20 μπισκότα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *